Aha! Bliv klogere på arbejdsmarkedet

Karrierefestivalen; Aha! Bliv klogere på arbejdsmarkedet, giver studerende, alumner og ledige dimittender en Aha-oplevelse, hvor du bliver klogere på dig selv, på arbejdsmarkedet og på de opgaver, som arbejdsmarkedet byder på - En festival hvor arbejdsmarkedet ligeledes får en Aha-oplevelse ved at få indblik i de kompetencer og metoder, som SDUs studerende mestrer, og hvordan forskningen bidrager hertil.

 

Rammen om det hele er naturligvis FNs verdensmål, som SDU har besluttet skal præge hele universitetet i relation til forskning, undervisning, administration og eksternt samarbejde.

 

Festivalens program består af oplæg, en karrieremesse, et udforskningsområde og verdensmålsbaserede workshops, hvor tanken er at centrere dagen om campustorvet, men hvor hele SDU inddrages, så de deltagende virksomhedsrepræsentanter oplever universitetets lokale særegenheder.

 

Workshops.

Grib chancen og tilmeld dig en af de tre workshops. Her kan du løse udfordringer vi stiller sammen med medstuderende og repræsentanter fra virksomehderne. På den måde kan du vise dem, hvad du kan, fremfor fortælle om det og måske få en rigtig god kontakt til erhvervslivet. OBS: Vi forventer ikke, at du ved en masse om temaerne, blot at du er frisk på at dele ud af dine ideer og lade dig inspirere. 

1. Klimaneutralt energiforbrug. Kl .11.00-12.45 på Medietorvet.

2. Lighed i sundhed. Kl. 11.00-12.45 i Winter Garden.

3. Bæredygtige materialer. Kl. 13.00-14.45 i Winter Garden.

 

Karrieremessensom dagen centreres omkring, foregår på Campustorvet, hvor virksomhedsrepræsentanter i klassisk forstand repræsenterer deres virksomhed og de samarbejdsmuligheder, de har for SDU-studerende. Herudover er der et Udforskningsområde med forskellige stande om karrierevejledning, photoshoot til LinkedIn, MakerSpace, Eftervidereuddannelse, virksomhedspraktik, CV/Ansøgningstjek og hjælp til LinkedIn.

 

Hele festivalen sluttes af med et spændende foredrag om digitalisering og fremtidens arbejdsmarked.

 

 

 

Læs mere om arrangementet og se programmet her

 

Praktiske oplysninger
Udbyder: SDU RIO
Tid: 12.11.19; 10.00-16.30
Sted: Odensse, Campustorvet
Målgruppe: Alle studerende ved SDU


Tilmelding