Beat Production - Torsdagshold

Beat Produciton - 10 lektioner på 2 timer

Første lektion den 23. maj - sidste lektion 1. august
Torsdage kl. 17.00-19.00
Kun 6 elever
Pris: 500,-

Underviser: Benjamin Yuwanit Winberg

Om forløbet:
Formålet med forløbet er at give eleverne viden, redskaber og teknikker til at kunne videreudvikle deres egen lyd samt at give dem en bedre forståelse af mulighederne indenfor beatproduktion. Undervisningen vil være forberedt på forhånd, og der kan forekomme hjemmeopgaver.


Om Benjamin:
Nysgerrighed beskriver bedst den københavnske producer, Benjamin, som også går under kunstnernavnet Yuwanit. Han er altid på udkig efter nye musikalske rejser og udfordringer, der kan udvide hans horisont; for i hans musikalske univers er der ingen grænser og netop dét bidrager til hans kompromisløse produktioner. Han har et godt kendskab til den danske musikscene og altid opdateret viden om lyden. Det er en stor del af Benjamins musikalske tankesæt konstant at ville forny sig, og gøre brug af de nyeste metoder samt teknikker på markedet. Han bestræber sig på at ville udvikle sig med den moderne musikbølge og samtidig bibeholde det personlige udtryk i alle produktioner. Foruden at producere har Benjamin etableret sig et godt navn i den danske musikbranche. Han er medejer af pladeselskabet Affiliated, hvor han også har en del af sin erfaring fra. Han har igennem sine 7 år som musiker arbejdet med en bred skare af både etablerede og ’upcoming’ artister samt komponister, hvorfor han har tilegnet sig stærke kompetencer som sangskriver og topliner.


Tilmelding lukket

Pladsgrænse nået

Det er desværre ikke muligt at tilmelde sig følgende event: Beat Production - Torsdagshold, da der ikke er flere pladser tilbage.

Vi håber du vil tilmelde dig et af vores andre event.


Med venlig hilsen

GAME